skjermbilde-2016-09-15-kl-14-13-15

Tusenideer, håndarbeidsblogg

Om du er interessert i håndarbeid er virkelig Tusenideer.no stedet for deg! Nå kan du også lese litt om boken min på deres blogg ved å klikke her.

skjermbilde-2016-09-15-kl-14-03-39

TENDENS nr 3, 2016

På side 22 til 35 i den nyeste utgaven av onlinemagasinet Tendens kan du lese om Weave me away! Tendens er et nydelig og inspirerende magasin, verdt å ta seg tid til å lese. Om du klikker her kommer du direkte til magasinet.

///

Featured in the Norwegian design and lifestyle magazin TENDENS. To read, just click here.

img_1112

God morgen Norge, mandag 19. september 2016

På God morgen Norge for å snakke om trenden veving sammen med Kari Janne Standal fra Rom123. Utrolig stort å få være med på!

kk

KK nr.06 februar 2016

På slutten av 2015 ble jeg kontaktet av en journalist som ønsket å skrive en artikkel om veving for magasinet KK. I januar hadde jeg besøk av fotograf, og resultatet kunne du se og lese i KK nr.06 i år. Jeg er utrolig takknemlig og stolt over å få være med på noe sånt. Veldig stort for lille meg! Les saken her!

///

Featured in the Norwegian lifestye-magazin KK February 2016. An honor!

IMG_5960

BoligPluss februar 2016

Norske Interiørblogger gjorde en styling for BoligPluss, og brukte en av mine arbeider som veggdekor. Kjempegøy, og så flott styling!

///

Styling by Norske Interiørblogger (Norwegian Interiorbloggers) for the interior magazine BoligPluss. My weaving on the wall :)

btmagasinet

BTmagasinet, Ukeadressa og Fædrelandsvennen

På 16.mai 2015 var det en artikkel om veving i noen av landets avisers lørdagsmagasin. Her var det med uttalelser fra meg, samt bilder av mine vevinger. Veldig stas!

Om du har abonnement kan du lese artikkelen her:

Bergens Tidende

Adresseavisen

Fædrelandsvennen

///

On the 16th of May an article on weaving was published in some of the newspapers in Norway. An interview with me, and photographs of my weavings. Proud!

portrett

Os & Fusaposten

Artikkel i lokalavisen Os & Fusaposten. Veldig kjekt, og fin artikkel.

Les hele artikkelen her

 

Foto: Julie Hole

Instagram, @juliehole

Foto: Julie Hole

En fornøyd kunde :) Utrolig glad og takknemlig for at noen vil kjøpe det jeg lager. Og så er det jo fantastisk med så mange fine tilbakemeldinger! Her er et veggteppe som har fått nytt hjem hos Julie Hole. Hun har et fantastisk hjem, og det er jo en ære at mitt veggteppe får være en del av det! Hun har lagt ut flere bilder på sin Instagramprofil (med over 30 000 følgere!!), og skriver bl.a. følgende: «The superduper talented @ada_interior made me this ah-mazing weave. It’s so pretty! MAGIC.»

///

Happy customer :) I’m so thankful that someone will buy my work, and it’s an honor to have one of my weavings in Julie Hole’s amazing home! She have posted some pictures on her Instagramprofile (with more than 30k followers!!), and writes:

«The superduper talented @ada_interior made me this ah-mazing weave. It’s so pretty! MAGIC.»

weaving

Omtale på bloggen Marthebo.no

Marthe (kjent som @marsipanogsmilefjes på Instagram) er blogger for Bolig Pluss, og har i sitt siste innlegg tatt opp trenden veving. Kjempegøy å bli nevnt som en av hennes inspirasjonskilder! :) Se innlegget her

///

I’m mentioned as a big inspiration to Marthe, blogger for the Norwegian interiormagazine Bolig Pluss. Makes me so happy to inspire others!

You can see the blogpost here (Norwegian only)

interiormagazine

Bolig Pluss, nr.2 2015

Mye oppmerksomhet på én gang! Jeg er også med i februarutgaven av et av Norges fremste interiørmagasiner, Bolig Pluss. De ønsket å ha meg med i en reportasje de skulle lage om soverom, og på side 129 i februar-utgaven finner du soverommet mitt, og et veggteppe som jeg har laget. Kjempestas! Du kan også se det på Bolig Pluss sine nettsider.

///

Featured in the Norwegian interior magazine Bolig Pluss, February 2015. My bedroom, and a wallhanging made by me. Happy!

You can see it on Bolig Pluss’ homepage.

magazine

Rom 123, nr.2 2015

Jeg ble kontaktet av Rom 123 som ønsket å ha meg med i deres Instagram-spalte. Så i februarutgaven av Rom 123, på side 111, finner du en reportasje med tittelen «Vever sammen interiøret», hvor vevingen og interiøret mitt er i fokus. Hurra for veving!

///

Featured in the Norwegian interior magazine Rom 123, February 2015. My weaving and interior. So proud!

nibhjemme

NIBhjemme

Jeg var så heldig å bli kontaktet av NIB-redaksjonen (Norske interiørblogger) høsten 2014! De ville gjerne ha med veggteppene og interiøret mitt i den neste utgaven av onlinemagasinet NIBhjemme, og jeg takket selvfølgelig ja (med litt skrekkblandet fryd).

Her kan du se resultatet

///

Featured in the Norwegian online interiormagazine NIBhjemme (Norwegian interior bloggers). It’s about trends for 2015, and weaving is definately becoming a big trend! Yey!

You can see it here (in Norwegian)

weaving

Kreativ-i-tetblogg.no

Foto: Ann Merete Slåttland

Ann Merete Slåttland er en av mine kunder, og hun ble så fornøyd med veggteppet hun kjøpte at hun skrev dette flotte innlegget på bloggen sin. Det varmer! :) Se innlegget her

///

A happy costumer! Ann Merete Slåttland behind the blog kreativ-i-tetblogg.no bought a wallhanging from me, and was so happy with it that she wrote this amazing blogpost! So honored :)

Read the post here (also in english at the bottom of the page)